Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων – οι Ειλικρινείς και οι Ανειλικρινείς.
Οι Eιλικρινείς έχουν σώμα που κατοικείται από μία ψυχή. Αυτή τους υπαγορεύει ΜΙΑ αλήθεια και εκπέμπει ΜΙΑ διαστημική ακτίνα laser που διαγράφει στους πέριξ τοίχους τα μηνύματα της. Αυτή η ακέραια ψυχή μέσω του laser σκαναρίσματος ανιχνεύει το περιβάλλον εκπέμποντας μηνύματα αλήθειας όπως το pioneer 1 που εξέπεμψε την αλήθεια του πλανήτη Γη στα πέρατα του ηλιακού συστήματος.
Οι Aνειλικρινείς διαθέτουν το σώμα τους ως κέντρο διερχόμενων ψυχών. Η αλήθεια τότε είναι ρευστή, ανάλογα με την ψυχή που μισθώνει το σώμα. Οι ανειλικρινείς χρησιμοποιούν μία ψευδή ακτίνα laser η οποία εκπέμπει τα μηνύματα της εκάστοτε εγκαθιστάμενης ψυχής. Το σώμα τους γίνεται youth hostel με ανοικτά παράθυρα, στο οποίο οι εκάστοτε θύελλες εισάγουν ανεμοδαρμένες ψυχές που ζητούν καταφύγιο.
Οι Eιλικρινείς δεν σκορπίζουν το Karma τους σε άλλα βασίλεια πλην του ανθρωπίνου.
Οι Aνειλικρινείς σκορπίζουν το Karma τους κυρίως στο ζωικό βασίλειο, μετέχοντας στα πρωτογενή ένστικτα της επιβίωσης. Η κιβωτός του Νώε ανοίγει σ΄αυτούς τον καταπέλτη και αποβιβάζει όλα τα ζεύγη, από το Γκνου της Αφρικής μέχρι τα σαμιαμίδια των Αιγαιοπελαγίτικων βράχων.
Οι Eιλικρινείς διατηρούν ένα κάτοπτρο χαλκού που αποτρέπει τις όποιες Dorian- ικές τους ματαιοδοξίες. Το είδωλο είναι ένα και ανελέητο.
Οι Aνειλικρινείς διατηρούν ένα πολυπρισματικό κάτοπτρο του πρώιμου μετεικάσματος του σινεμά και πλάθουν μοντάζ σκηνών ανύπαρκτων μιας ταινίας που θα λησμονηθεί ήδη από τη δεύτερη διανομή.
Η ακτίνα laser των Eιλικρινών διαπερνά τα σώματα των Ανειλικρινών ωσάν να ήταν Aνύπαρκτα.

Προηγούμενο άρθροΤι θεός είναι ο έρωτας;
Επόμενο άρθροΗ αρχαία ελληνική φιλοσοφία γεννάται και ακμάζει στην Δύση. Β΄ ομιλία – Άννα Μαρκοπούλου
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.