Ο τομέας Στρατηγικής Καριέρας και το ΚΔΒΜ της Employ, ως πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και αδειοδοτημένος πάροχος Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας (Α.Π.7459/2014), υλοποιεί το workshop “ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εργαλεία, Μεθοδολογία & Σύγχρονες Τεχνικές” προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση και υποστήριξη σε όσους αναζητούν εργασία, καθώς επίσης και σε όλους αυτούς που επιθυμούν να ανελιχθούν επαγγελματικά ή να αλλάξουν επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

H Employ ως πιστοποιημένος πάροχος Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και έχοντας δεκαετή εμπειρία στο χώρο της Δια Βίου Εκπαίδευσης, έχει υλοποιήσει περισσότερες από 800 επιμορφώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 100 καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επιφανείς επαγγελματίες και το δίκτυο των συνεργαζόμενων φορέων, εκπαιδευτηρίων και επιχειρήσεων υπερβαίνει τους 700. Παράλληλα, αποτελεί την πρώτη ιδιωτική εταιρεία-φορέα Δια Βίου Εκπαίδευσης που συνεργάζεται επίσημα σε επιμορφωτικά προγράμματα με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

  1. Γενική Περιγραφή________________________________________

Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουν σήμερα πολλοί άνεργοι ή νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας είναι η επιφανειακή ή και επιπόλαια προσέγγιση στην αναζήτηση εργασίας. Η εύστοχη ένταξη στην αγορά εργασίας αλλά και η επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας είναι ένα σύνθετο πλέγμα παραμέτρων το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στα εφόδια, αλλά και στο που και πως θα αξιοποιήσει κανείς τα προσόντα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να διεκδικήσει με επιτυχία μία θέση στη σκληρή αγορά εργασίας του σήμερα.

Διαβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες των νέων αλλά και τις δυσκολίες ένταξης στην αγορά εργασίας,  ο τομέας  Συμβουλευτικής Καριέρας της εταιρείας EMPLOY,  συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την υλοποίηση των εξειδικευμένων εργαστηρίων Career Workshop Series (CWS)TM .

Το συγκεκριμένο workshop παρέχει στοχευμένη ενημέρωση σε θέματα συμβουλευτικής καριέρας, από την απλή σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος ή την αποτελεσματική παρουσία στη συνέντευξη επιλογής προσωπικού, μέχρι και σε σύγχρονες συμβουλές για την εύστοχη αξιοποίηση του Self and Social Branding στην ατομική μας στρατηγική.  Στο τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μέσα από ένα πρακτικό και διαδραστικό workshop, συγκεκριμένες και πρακτικά εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες και όχι γενικά πλαίσια και επιμέρους πληροφορίες.

Αξίζει πρόσθετα να σημειωθεί πως ο φορέας και οι επιμορφωτές του είναι από τους πλέον πεπειραμένους στο χώρο με δεκαετή εμπειρία και με πραγματική -και όχι θεωρητική γνώση- της σημερινής πραγματικότητας παρέχοντας στην ουσία μια επιμόρφωση που ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες μεσαίων και μεγάλων φορέων και επιχειρήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Workshop απευθύνεται  σε φοιτητές, ανέργους, νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας,  καθώς και σε όσους αναζητούν αλλαγή επαγγελματικής πορείας. Τα εργαστήρια γίνονται με περιορισμένο αριθμό ατόμων και θα πρέπει να επισημανθεί πως για πρώτη φορά πανελληνίως δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα εργαστήρι συμβουλευτικής καριέρας, εξατομικευμένο και σχεδιασμένο με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες των συμμετεχόντων. Οι μεθοδολογίες που αναλύονται (2S BRANDING™, CVMATCH™ κ.λπ.) αναπτύχτηκαν από την πεπειραμένη επιστημονική ομάδα της εταιρείας Employ και διαφοροποιούνται μακράν από τις συνηθισμένες τεχνικές αναζήτησης που έχετε ακούσει ή παρακολουθήσει.

  1. Αναλυτικό Πρόγραμμα_____________________________________

Κατανομή Ωρών

10:30 – 11:00                          Προσέλευση

11:00 – 15:00                          Ώρες διεξαγωγής

 

Θεματικές Ενότητες

Σχεδιάζοντας το Ατομικό Πλάνο Αναζήτησης

Στην ενότητα θα αναλυθούν:

– Έξυπνες συμβουλές στρατηγικής καριέρας

– CareerMonitor

– Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

– Σχέδιο αναζήτησης και οριοθέτηση θέσης εργασίας

– Hard VS Soft Skills

– Τι ζητά ο κλάδος μου και η αγορά εργασίας σήμερα

Βασικοί Άξονες Αναζήτησης Εργασίας: Εργαλεία & Τεχνικές για την επιτυχία

Στην ενότητα θα αναλυθούν:

– CV & Cover Letter: Μαθαίνοντας Τεχνικές Επιτυχίας

– CVMATCH – Οι πραγματικές ανάγκες της σημερινής αγοράς εργασίας

– Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού.

– Do’s and Don’t’s που πρέπει να γνωρίζω

– Η γλώσσα του σώματος που κερδίζει τις εντυπώσεις

Κάνοντας τη Διαφορά στην Αναζήτηση Εργασίας

Στην ενότητα θα αναλυθούν:

– The 2S Branding: Πως θα ξεχωρίσετε ως υποψήφιος & επαγγελματίας

– Χτίζοντας το ιδανικό προφίλ

– Τακτικές & συμβουλές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης

– Η εναλλακτική του επιχειρείν

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου θα διεξάγονται:

                                                              

 

Ερωτήσεις
Role Playing
Ασκήσεις

 

 

και θα γνωρίσετε επίσης την εξειδικευμένη μεθοδολογία cvmatch™ & careermonitor™ που ανέπτυξε η επιστημονική ομάδα της Employ.      

#Tip: Για την πιο εύστοχη διεξαγωγή του σεμιναρίου, οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν μαζί τους προαιρετικά ένα αντίγραφο του βιογραφικού τους σημειώματος,  καθώς επίσης και να επιλέξουν ένα ενδεικτικό dress code συνέντευξης για θέση εργασίας.

 

  1. Πληροφορίες____________________________________________

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

 

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 5 Μαρτίου 2017
  • Ώρα Προσέλευσης: 10:30 – 11:00
  • Ώρα Διεξαγωγής: 11:00 – 15:00

Χώρος Διεξαγωγής

Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση

Κόστος

Προεγγραφή έως 28/02/2017

  • Φοιτητές / Άνεργοι: 35€
  • Εκπαιδευτικοί / Επαγγελματίες: 45€

Εκπρόθεσμη ή Απευθείας Εγγραφή:             55€

Διαδικασία Συμμετοχής

 

  1. Δηλώνετε συμμετοχή ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας (213.0360288 & 211.7706766)
  2. Λαμβάνετε την επιβεβαίωση της κράτησης μέσω email
  3. Αφού λάβετε την επιβεβαίωση, προχωράτε στην κατάθεση της προκαταβολής προκειμένου να δεσμεύσετε τη θέση σας, όπως αναφέρεται παρακάτω στη διαδικασία πληρωμής
  4. Την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου πραγματοποιείτε την εξόφληση του υπολοίπου ποσού και ολοκληρώνετε την εγγραφή σας.

Διαδικασία Πληρωμής

Βήμα 1ο à Προκαταβολή:  Η συμμετοχή σας στην επιμόρφωση οριστικοποιείται μόνο με εμπρόθεσμη κατάθεση της προκαταβολής (15€) στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας που είναι ο ακόλουθος:

EUROBANK 0026.0037.01.0200499162 || IΒΑΝ GR1102600370000010200499162*

Δικαιούχος: ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ Χ – ΚΟΤΙΟΣ Κ ΟΕ | EMPLOY

Ως αιτιολογία κατάθεσης γράφετε τον κωδικό ΚΤ2 και το ονοματεπώνυμο σας και κρατάτε το αποδεικτικό της τραπέζης το οποίο επιδεικνύετε κατά την προσέλευση σας στη γραμματεία την ημέρα διεξαγωγής.

 

*Σε περίπτωση ηλεκτρονικής μεταφοράς εμβάσματος (e-banking) από τράπεζα διαφορετική της EUROBANK, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξολοκλήρου το συμμετέχοντα. (Mέσω e-banking θα πρέπει το ποσό να έχει πιστωθεί το αργότερο 3 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής)

 

Βήμα 2ο à Εξόφληση: γίνεται την ημέρα διεξαγωγής της επιμόρφωσης, καταβάλλοντας τα υπόλοιπα δίδακτρα στη γραμματεία της επιμόρφωσης και επιδεικνύοντας απαραίτητα i) το αποδεικτικό της τράπεζας και ii) το φοιτητικό πάσο / βεβαίωση ανεργίας για όσους δικαιούνται έκπτωση.

  1. Προσκεκλημένη Επιμορφώτρια________________________________

Στεύη Ταρλαντέζου

ΒΑ, Msc Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Βιογραφικό σημείωμα

H κα Ταρλαντέζου είναι Key Account Manager της εταιρείας ΕΜPLOY και επιστημονικά υπεύθυνη για τον τομέα Στρατηγικής Καριέρας. Πραγματοποίησε προπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακές σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου και εξειδικεύτηκε στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας. Παράλληλα, μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και στρατηγικής καριέρας, ενώ έχει συμμετάσχει συστηματικά σε πλήθος σχετικών προγραμμάτων και συνεδρίων. Έχει στην εποπτεία της το κομμάτι του ανθρωπίνου δυναμικού του εκπαιδευτικού ομίλου EMPLOY, συμμετέχει στην συγγραφή του βιβλίου Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα και του εγχειριδίου καριέρας που εκδίδονται από την εταιρεία. Αρθρογραφεί συστηματικά σε σχετικά Portals, εποπτεύει τις θεματικές καριέρας και εύρεσης εργασίας στον ενημερωτικό εκπαιδευτικό κόμβο paideia – ergasia.gr, ενώ έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς (STAR, SBC, κ.ά.) και έχει υλοποιήσει πλήθος ενδοεταιρικών εκπαιδεύσεων και ανοιχτών διαλέξεων αναφορικά με θέματα που σχετίζονται με την αγορά εργασίας και την συμβουλευτική καριέρας. Τέλος, τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην επίδραση των social media στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στις επιπτώσεις του brain drain στο ελληνικό εργασιακό δυναμικό.

  1. Παροχές________________________________________________________

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται:

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης από το πιστοποιημένο ΚΔΒΜ της Employ
  • Σχετικό ενημερωτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή.
  • Φάκελος συνέδρου
  • Μπλοκ σημειώσεων
  • Στυλό
  • Coffee Break

 

 

 

 

 

 

  1. Πληροφορίες – Γραμματεία___________________________________

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία της εταιρείας.

Τ.      213.0360288 | 211.7706766

  1. M. [email protected] | U   www.e-employ.gr
  2. F. www.facebook.com/employ.page

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας: 10:00 έως 18:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή

Ενημερωτικό υλικό

Χορηγοί Επικοινωνίας

www.paideia-ergasia.gr

www.socialpolicy.gr

www.filologikos-istotopos.gr

        

                                                                                                                                                                                                           

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.