Το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ), σας προσκαλεί σε εκδήλωση στην οποία θα μιλήσουμε για το σχολείο που ονειρευόμαστε και τον τρόπο που αυτό θα μπορούσε να αγκαλιάσει τα ζητήματα της επίλυσης των συγκρούσεων και της διαφορετικότητας (ομοφοβία, σεξισμό, αναπηρία, πρόσφυγες, ακραίες ιδεολογίες). Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από εκπαιδευτικούς που έχουν συμμετάσχει και εμπνευστεί από τα Προγράμματά μας: «Επικοινωνία Δίχως Βία για Σχολεία Δίχως Βία», «Καταπολεμώντας τον φασισμό μέσα μας και έξω από μας», «Εκπαιδεύοντας Εκπαιδευτές/τριες στην Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας» «Σχολική Διαμεσολάβηση» κ.ά. 
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρες 17:00-21:30 και έχει τον τίτλο “Το Δέντρο της Διαφορετικότητας: Καινοτόμες Δράσεις για το Σχολείο που Ονειρευόμαστε”. Θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων (Κέντρο Τύπου) της Γ. Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Αθήνα).

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής

Πρόγραμμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.