Η Ερευνητική Ομάδα του Ιονίου Πανεπιστημίου «Πληροφορία: Ιστορία, Ρύθμιση, Πολιτισμός» (IHRC), το Εργαστήριο Τεχνολογιών της Πληροφορίας και το Εργαστήριο Τεκμηρίωσης Πολιτιστικής Κληρονομιάςτου Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, Σχολή Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνουν διεπιστημονικό συνέδριο στην Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας, Καποδιστρίου 120, Κέρκυρα, Παρασκευή και Σάββατο 28 και 29 Απριλίου 2017 με θέμα «Παιδί και Πληροφορία – Αναζητήσεις και Προσεγγίσεις Ιστορίας,  Δικαίου – Δεοντολογίας και Πολιτισμού»
Χορηγός Επικοινωνίας: Νομική Βιβλιοθήκη.

Επίσημος Ιστοχώρος: http://events.ihrc.gr/infokid2017/
Εγγραφή Συνεδρίου: http://events.ihrc.gr/infokid2017/registration/

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ομιλιών:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν περιλήψεις για κρίση προς παρουσίαση στο συνέδριο στις ενδεικτικές θεματικές, 250 λέξεων, μέχρι την 1η Μαρτίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Οι συμβολές που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο θα εκδοθούν σε τόμο πρακτικών από τη Νομική Βιβλιοθήκη, ενώ επίσης θα προωθηθούν προς δημοσίευση σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ειδικών συνεδριών:
Ερευνητές που θέλουν να διοργανώσουν ειδικές συνεδρίες/στρογγυλή τράπεζα στο πλαίσιο του συνεδρίου καλούνται να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές στο [email protected]. Προθεσμία: 10 Μαρτίου 2017.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/380552368966715

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.