Το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών [Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη] του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο των ετήσιων διεθνών συνεδρίων για τη διαχρονική και διατοπική μελέτη της ελληνικής, διοργανώνει το «1ο Διεθνές Συνέδριο για την Κοινή, τις κοινές και τη διαμόρφωση της κοινής νεοελληνικής» στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του Συνεδρίου είναι να εξετάσει τα προβλήματα που συνδέονται με τη διαμόρφωση της κοινής στην Ελλάδα, αλλά και στις άλλες βαλκανικές χώρες, προσφέροντας μια ευκαιρία για επαναπροσέγγιση σχετικών θεωρητικών προβλημάτων και για επανεξέταση όψεων της ελληνιστικής Κοινής.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν με ανακοίνωση στο συνέδριο, μπορούν να αποστείλουν περίληψη ηλεκτρονικά σε δύο αρχεία (Microsoft Word και pdf) στη διεύθυνση [email protected] έως τις 22 Μαΐου 2017. Η επιλογή των ανακοινώσεων προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. http://ins.web.auth.gr/index.php?option=com_content&view=article… & http://ins.web.auth.gr/images/banners/koine_prosklisi.pdf

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.