Ο Κήπος Σεμινάρια, ο πιο πλήρης χώρος δημιουργικής απασχόλησης στην πόλη, διοργανώνει ταχύρρυθμα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε δασκάλους και καθηγητές που επιθυμούν να διερευνήσουν τις δυνατότητες του γνωστικού αντικειμένου της Δημιουργικής Γραφής και να την αξιοποιήσουν στο πλαίσιο των μαθημάτων τους. Οι συντονιστές των εργαστηρίων, απόφοιτοι και τελειόφοιτοι πανεπιστημιακών προγραμμάτων Δημιουργικής Γραφής και κάτοχοι σχετικής εκπαιδευτικής εμπειρίας, θα σας βοηθήσουν, μέσα από θεωρητικά κείμενα και πρακτικές ασκήσεις, να προσεγγίσετε με μέθοδο το αντικείμενο και να αντλήσετε από αυτό τα απαραίτητα εφόδια που απαιτεί η σύγχρονη παραγωγή λόγου στο σχολείο.

Τα Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για Εκπαιδευτικούς

συντονίζει η ομάδα εισηγητών των Εργαστηρίων Γραφής του Κήπος Σεμινάρια.

Υπεύθυνος Προγράμματος

Γιάννης Αντάμης, Μ.Α. Creative Writing

Τα εργαστήρια είναι διάρκειας δεκαέξι ωρών και θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου. Κόστος συμμετοχής: 160,00 (140,00 φοιτητών)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου και για τις δύο μέρες: 11:00- 15:00 και 16:00- 20:00

Πληροφορίες-εγγραφές:

Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
e:[email protected]
t: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
www.kipos-seminaria.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.