Μετά από αποφάσεις των Δήμων Ηρακλείου, Βιάννου, Χερσονήσου, Μαλεβιζίου, Μινώα και Αρχανών Αστερουσίων, όλα τα σχολεία των Δήμων που αναφέρονται παραπάνω θα παραμείνουν κλειστά.

Τα σχολεία του Δήμου Φαιστού  μετά από απόφαση του Δημάρχου θα λειτουργήσουν από την 3η εκπαιδευτική ώρα, δηλ. 10 π.μ.,  προκειμένου να διασφαλιστεί ομαλά και ακίνδυνα η προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Από τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας, δε θα λειτουργήσουν  τα  σχολεία που ανήκουν στη Δημοτική Ενότητα της Αγ. Βαρβάρας (Αγ. Βαρβάρα, Αγ. Θωμάς, Μεγ. Βρύση)  και τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν από την 3η εκπαιδευτική ώρα, δηλ. 10 π.μ.,  προκειμένου να διασφαλιστεί ομαλά και ακίνδυνα η προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Παρακαλούνται οι Διευθύντριες/ντές, Προϊσταμένες/νοι των σχολικών μονάδων που θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 9/1/2017, να μεριμνήσουν  για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων από την Τρίτη 10/1/2017, εφόσον δεν υπάρξει παράταση του κλεισίματος των σχολείων.

Ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου

Αποστολάκης Δημήτριος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.