Το 2ο Σχολείο Διάχυτου Υπολογισμού με θέμα “Internet of Things – STEM Education” του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΔΥ – Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 12-18 Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Αθήνα.

Το Σχολείο απευθύνεται σε φοιτητές ή πτυχιούχους Τμημάτων Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) ή άλλων συναφών ειδικοτήτων και θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στις τεχνολογίες του Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things) και στις εφαρμογές του Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού στην Εκπαίδευση (STEM education). Θα γίνουν δεκτοί το πολύ δεκαέξι (16) εκπαιδευόμενοι, με βάση τη χρονολογική σειρά καταβολής της συμμετοχής.

Στους διδάσκοντες περιλαμβάνονται Καθηγητές του ΠΜΣ ΣΔΥ της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, Καθηγητές Ελληνικών ΑΕΙ και Καθηγητές και Ερευνητές από Ιδρύματα και φορείς της αλλοδαπής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στην ιστοσελίδα http://sdy.eap.gr/school2016

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.