Βρισκόμαστε στο 2017
Η αριστερή Ελληνική κυβέρνηση επιβάλει το κλείσιμο των φροντιστηρίων για να συνειδητοποιήσει ο λαός την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών του σχολείου !

Κάτω από το βάρος των νέων συνθηκών, οι φροντιστές κάνουν μαθήματα σε εκκλησίες, μοναστήρια, ακόμη και σε μουσεία ! Η κυρία Φερνογύρου αναζητεί το κατάλληλο συγκαλυμμένο φροντιστήριο για να γράψει τον Ριρή !

-Καλημέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού για ενημέρωση.
-Καλώς ήλθατε στο μουσείο «Κοσμάς ο Αιτωλός»

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από « το Κούγκι των μαθηματικών» καθώς και από τον «μεθοδικό Παπαφλέσσα» για τα προγράμματα σπουδών τους.
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, το «Κούγκι» χρησιμοποιούσε τσιλιαδόρους τους περιπτεράδες, όταν εμείς οργανώναμε μπουλούκια θιάσων για έκτακτα μαθήματα τάχαμου παραστάσεις πριν τις πανελλαδικές !

-Τέλος πάντων, πείτε μου τι παραπάνω προσφέρει το δικό σας κρυφό σχολειό.
-Να σας πώ, σε εμάς μπορείτε να φοιτήσετε με ασφάλεια χωρίς ποινικές διώξεις για συνεργία σε φροντιστηριακά μαθήματα, αρκεί ο Ριρής σας να ντύνεται ένας επαναστατικός ήρωας, όπως Μαρίνος Κοντάρας, Οδυσσέας Ανδρούτσος κ.λ.π. Εσείς κυρία Φερνογύρου, στις ενημερώσεις γονέων, θα πρέπει να έρχεστε ντυμένη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Όμως τώρα προσοχή! Με ειδοποιούν, ότι έρχεται συνεργείο του ΣΔΟΕ καμουφλαρισμένο με στολές Τούρκων, Κιουταχή Μπέης, Ιμπραήμ κ.α. !!!
Σας παρακαλώ κυρία Φερνογύρου, φορέστε γρήγορα αυτή τη στολή Μαντώ Μαυρογένους και προσποιηθείτε το κέρινο ομοίωμα !

-Κιουταχή Μπέης: -Έλα τώρα Φερνογύρου, μη μας κάνεις το κέρινο ομοίωμα, σε αναγνωρίσαμε… Θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις για συμμετοχή σε καπιταλιστική εκπαιδευτική δραστηριότητα !
– …………

-Ώστε συνεχίζεις να το παίζεις ! Αν είναι έτσι για να πιάσω λίγο τα επαναστατικά σου καπούλια !
-Μάζευτα τα κουλάδια σου Κιουταχή !!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.