Συμπόσιο με θέμα: «Ο Αριστοτέλης σήμερα: Κράτος, Δίκαιο, Οικονομία, Πολιτική», Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στην Αίθουσα Τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου

Με την ευκαιρία των 2400 χρόνων από τη γέννηση του Αριστοτέλη και της ανακήρυξης του έτους 2016 από την UNESCO ως έτος Αριστοτέλη, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσει Συμπόσιο με θέμα:  «Ο Αριστοτέλης  σήμερα: Κράτος, Δίκαιο, Οικονομία, Πολιτική»

            Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στην Αίθουσα Τελετών «Αριστοτέλης» του Παντείου Πανεπιστημίου.

            Στο Συμπόσιο μπορούν να λάβουν μέρος ως ομιλητές μέλη ΔΕΠ, Ομότιμοι Καθηγητές, Ερευνητές, Διδάκτορες, υποψήφιοι Διδάκτορες και Μεταπτυχιακοί Φοιτητές. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με εισήγηση ή ανακοίνωση θα πρέπει να  δηλώσουν μέχρι την 25η Νοεμβρίου 2016 τον τίτλο της εισήγησης/ανακοίνωσης, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την ιδιότητά τους  και στοιχεία επικοινωνίας. με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις: [email protected], [email protected]

Οι εισηγήσεις/ανακοινώσεις δε θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 20 λεπτά για τα  μέλη ΔΕΠ, Ερευνητές και Διδάκτορες και 15 λεπτά για τους υποψήφιους Διδάκτορες και  Μεταπτυχιακούς Φοιτητές.

Το Πρόγραμμα του Συμποσίου θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής στον επίσημο ιστότοπο του Παντείου Πανεπιστημίου.

Με τιμή

Η Πρόεδρος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συμποσίου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Μπαρδάκα Κωνσταντινιά, τηλ.επικοινωνίας: 6972-121440, [email protected]

Νικολόπουλος Γεώργιος, τηλ. επικοινωνίας: 6937-487488, [email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.