Πρόσκληση Συμμετοχής στην Επιτροπή Λόγου & Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
(Προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας)

Η Επιτροπή Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, λειτουργώντας μέσα σε ακαδημαϊκό πνεύμα,  επιδιώκει να εξασφαλίζει σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και στο ευρύ κοινό της πόλης τη δυνατότητα πρόσβασης σε αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις με γέφυρα τον Λόγο και την Τέχνη.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν από όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, να συμμετέχουν στην Επιτροπή Λόγου & Τέχνης, να  δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Ιωάννινα, 18 Νοεμβρίου 2016

Από την Πρυτανεία

Προηγούμενο άρθροPerfetti sconosciuti
Επόμενο άρθροΒάσεις 2016 με νέα κατανομή πεδίων
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.