Βρισκόμαστε στο Νοέμβριο 2016 στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ώρα 10:30 προσγειώνεται το πουλί του Λευκού οίκου. Προσγειώνεται ο Jeronymo Groovy του ραδιοφωνικού σταθμού της βάσης του Ελληνικού των 70,s, προσγειώνεται ο Neil Sedaka, προσγειώνονται οι Bread, προσγειώνονται οι Jeferson airplane, προσγειώνεται η Pati Smith, η Janis Joplin, προσγειώνονται οι Doors, προσγειώνεται η Marilyn, o Andy Warhol, προσγειώνεται ο Stalone και ο Bronson.
Όχι, δεν μπορεί να προσγειώνονται οι «Έξω οι βάσεις του Θανάτου» δεν μπορεί να προσγειώνεται το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» δεν μπορεί να προσγειώνεται το «ΕΞΩ ΑΙ ΗΠΑ» το οποίο ο γυμναστής του λυκείου Παλαιού φαλήρου με έβαζε να σβήνω κάθε φορά που οι «αναρχοκομουνισταί» έγραφαν στους τοίχους του σχολείου. Όχι δεν μπορεί να προσγειώνεται η τραγωδία της Κύπρου, δεν μπορεί να προσγειώνεται η Hiroshima, δεν προσγειώνεται το Κοσσυφοπέδιο, δεν προσγειώνεται το Guadanamo, δεν προσγειώνονται οι Contras της Νικαράγουα, δεν προσγειώνεται το Βιετνάμ και η Κορέα.
Ανοίγει η πόρτα, κατεβαίνει ο πρόεδρος της Coca Cola, του Levis, της Silicon Valey, κατεβαίνει τη σκάλα του αεροσκάφους του ονείρου και ετοιμάζεται να πατήσει το πόδι του στο χαλί ο πρόεδρος της Long beach και του Beverly Hils, ο ηγέτης της Paramount και των Universal studios ο ηγεμόνας του Kirk Douglas και της Ursula ο ήλιος της California.
Πρόεδρε, το χαλί που σου στρώσαμε είναι στραβό, γιατί αλλού σε υπολογίζαμε και αλλού μας ήλθες.
Πρόεδρε πάρε με μαζί σου κι ας ξεπουληθώ ! Πάρε με πρόεδρε στο Airforce one, είμαι έτοιμος να προδώσω τα πάντα, την υπόληψή μου για τον Franky να μου τραγουδήσει «Fly me to the moon and let me be among the stars»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.