Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+, ανακοινώνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής σε σεμινάριο εξεύρεσης εταίρων που διοργανώνει η Εθνική Μονάδα Erasmus+ της Ισπανίας (SEPIE), στη Σαραγόσα, κατά το χρονικό διάστημα 25-27 Ιανουαρίου 2017, στο πλαίσιο των Διεθνικών Συναντήσεων Συνεργασίας του Προγράμματος Erasmus+ (Erasmus+ Transnational Cooperation Activities/TCAs).
Στόχος του σεμιναρίου με τίτλο «Ανταλλαγή καλών πρακτικών για ορθή υποβολή προτάσεων, διαχείριση και αντίκτυπο σχεδίων» («Exchange of good practices to succeed in applications, project management and impact»), είναι η ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών μεταξύ Ευρωπαϊκών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με στόχο την ενίσχυση της δικτύωσης και την ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και στοχεύει στην προώθηση και βελτίωση της ποιότητας των σχεδίων στον τομέα της ΕΕΚ καθώς και στην ενίσχυση της δικτύωσης και της ανάπτυξης μελλοντικών συνεργασιών στο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος Erasmus+.

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 25 – 27 Ιανουαρίου 2017, Σαραγόσα, Ισπανία
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 5
Εκτιμώμενο κόστος ταξιδίου: Έως 500 ευρώ
Γλώσσα Εργασίας: Αγγλική
Τομείς ενδιαφέροντος: Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, Δράσεις ΚΑ1 και ΚΑ2
Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 21/11/2016

To SEPIE– Εθνική Μονάδα Erasmus+ της Ισπανίας θα αναλάβει να καλύψει τα έξοδα διοργάνωσης, διαμονής, διατροφής και πολιτιστικών δραστηριοτήτων πέντε (5) συμμετεχόντων. Οι δαπάνες ταξιδίου για πέντε (5) συμμετέχοντες καλύπτονται από την Εθνική Μονάδα-ΙΚΥ σε ποσοστό 95%, ενώ σε ποσοστό 5% οι δαπάνες θα καλυφθούν από ιδίους πόρους των συμμετεχόντων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.