Βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2018
Η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποφύγει τα μνημόνια, θεσπίζει συντελεστή φορολογίας 50% σε όλους όσοι δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, ώστε να μπορέσει να πληρώσει τη μισθοδοσία στους επιπλέον 200.000 νέους προσλημένους ψηφοφόρους. 
Μεταξύ των άλλων, εισάγει ΦΠΑ 43% στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ωθώντας τους φροντιστές σε εγκατάλειψη νόμιμης δραστηριότητας.
Οι ιδιώτες αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν κάθε νόμιμη δραστηριότητα και να καταφύγουν στα βουνά σε ένα νέο ιδιότυπο αντάρτικο των ελευθέρων επαγγελματιών !

Η κυρία Φερνογύρου, ανησυχεί για την υποστήριξη του γιου της και ψάχνει για «φροντιστήρια του βουνού»

-Γεια σου σύντροφε, Φερνογύρου λέγομαι και σούχω κάνει σινιάλο με το καθρεπτάκι από τους πρόποδες του Υμμητού.
-Γεια σου συντρόφισσα καλώς ήλθες στο αντάρτικο φροντιστήριο «ο Ζέρβας του Υμμητού»

-Δεν σου κρύβω, ότι μόλις επισκέφτηκα το «τελεφερίκ της επιτυχίας» στην Πάρνηθα καθώς και τον «Λήσταρχο Νταβέλη της γνώσης» στην Πεντέλη !
-Μα τι λες τώρα συντρόφισσα, το «τελεφερίκ της επιτυχίας» τόκανε τσακωτό η πολιτοφυλακή των βουνών του ΣΥΡΙΖΑ και ο «Λήσταρχος Νταβέλης» εγκατέλειψε τη σπηλιά στην Παιανία και δεν έχει που να στεγάσει τους μαθητές !

-Τέλος πάντων, τι παραπάνω έχει η δική σου αντάρτικη ομάδα;
-Να σου πω. Εμείς κάνουμε μάθημα στις εγκαταστάσεις των ραντάρ του Υμμητού αφού αναγκαστήκαμε να αποδημήσουμε τους συριζαίους τσιπροφρουρούς σε παρακείμενο γκρεμνό ένθα ουκ έστι πόνος ουδέ όνειδος εκ του καπιταλιστικού εχθρού ! Οι καθηγητές μας φορούν ρούχα παραλλαγής ηλεκτρολόγου της ΕΡΤ και δεν υπάρχει φόβος αναγνώρισης εκ του Συριζαίου εποχούμενου αποσπάσματος, καθότι υπάρχουν πλέον 1200 ηλεκτρολόγοι στη ΕΡΤ !

-Όμως φοβάμαι για τον Ριρή μου, γιατί έμαθα, ότι η πολιτοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπλοκάρει τις εξόδους προς τα βουνά, για να κάνει εμπάργκο στους αντάρτες καπιταλιστές αυτοαπασχολούμενους !
-Άκου συντρόφισσα, ο γιος σου ειδικά, θα λέει ότι είναι ο γιος του Λάκη Γαβαλά και πάει στα στούντιο της Παιανίας για επίδειξη μόδας εντάξει;

-Καλά, όμως τι θα γίνει αν εγώ θέλω να περάσω ένα βράδυ στο βουνό μαζί με τους αντάρτες;
-Συντρόφισσα, έχουμε μεριμνήσει ειδικά για τις αντάρτισσες μανάδες που ξεμένουν στο βουνό το βράδυ !
Θα σου έχουμε το καλύτερο δωμάτιο ψηλά στα ραντάρ και με τα κάλλη που έχεις, σου υποσχόμαστε να σηκωθούν οι καλύτερες κεραίες προκειμένου να μεταδώσουν το σήμα της επανάστασης στην ανέραστη ηγεσία κάτω στην πόλη !

Προηγούμενο άρθροΓραμματική: Ασκήσεις στα Δευτερόκλιτα-τριτόκλιτα επίθετα
Επόμενο άρθροΗ «μαγκιά» του… σέξτινγκ και των φανταστικών φίλων!
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.