Διάλεξη με θέμα ΔΙΑΒΑΖΩ……..! από την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Τη συγκεκριμένη διάλεξη θα δώσουν, αφιλοκερδώς προσφερθέντες, οι ομιλητές: κ. Θεοφάνης Μπούκας, ψυχολόγος, παιδαγωγός και η κ. Ελένη Μίντση, φιλόλογος, Διευθύντρια Γυμνασίου, οι οποίοι θα αναπτύξουν τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Ποιες είναι οι αιτίες των δυσκολιών μάθησης που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και γιατί οι μαθητές αποστρέφονται την εκπαιδευτική διαδικασία και το διάβασμα.

ΘΕΜΑ 2ο Θα αναπτυχθούν τέσσερις τεχνικές, σχετικές με το ¨Πώς οι γονείς θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους σε θέματα που τους απασχολούν¨. Ειδικότερα: Η 1η τεχνική θα αφορά βελτίωση, ¨κακής¨ Μνήμης – Απομνημόνευσης (με βιωματική διαδικασία) Η 2η τεχνική θα αφορά βελτίωση της έκφρασης και ορθογραφίας (με βιωματική διαδικασία) Η 3η τεχνική θα αφορά το Άγχος των σχολικών εξετάσεων. Η 4η τεχνική θα αφορά την αντιμετώπιση Διάσπασης προσοχής την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ.στο Κέντρο Ιστορίας (Πλατεία Ιπποδρομίου, Μέγαρο Μπίλλη) ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.