Με αφορμή το έτος 2016 πού είναι αφιερωμένο στον Αριστοτέλη, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (Συντελεστές της ΘΕ Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση – Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών), το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ & ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και το επιστημονικό περιοδικό ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Πώς κρίνω επιστημονικό κείμενο – κριτήρια και προϋποθέσεις ορθής σύνταξης και κρίσης επιστημονικού κειμένου».

Η ημερίδα, η οποία είναι αφιερωμένη στο Σταγειρίτη Φιλόσοφο, θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε φοιτητές, επιστήμονες και ερευνητές, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τους τρόπους με τους οποίους κρίνουμε επιστημονικά κείμενα και ταυτόχρονα τη μεθοδολογία και τα κριτήρια με τα οποία συντάσσουμε επιστημονικό κείμενο σε τομείς ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε να στείλουν μήνυμα στο mail [email protected] αφού συμπληρώσουν τα παρακάτω:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ……………………………………………… MAIL………………………………………….. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…………………………………………

Αντώνης Λιοναράκης

Καθηγητής ΕΑΠ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.