ΔΥ: Η Ελλάδα καταστράφηκε επειδή οι υδραυλικοί οι ηλεκτρολόγοι και άλλοι δεν κόβουν αποδείξεις.

ΕΕ: Η Ελλάδα καταστράφηκε επειδή πληρώνει μισθούς για υπερδιογκωμένο δημόσιο τομέα εκτός από την υπηρεσία της συζύγου μου.

ΔΥ: Οι δημόσιοι υπάλληλοι καλό είναι να είναι όσο το δυνατό περισσότεροι, δηλαδή μαζικές προσλήψεις τώρα, ώστε με τους πολλούς μισθούς που θα εισπράττονται θα ταΐζονται και οι μη δημόσιες τάξεις. Επιπλέον στην υπηρεσία μου είμαστε λίγοι για να μεταφέρουμε τα χαρτιά από δω εκεί.

ΕΕ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι καλό είναι να είναι όσο το δυνατό περισσότεροι, ώστε και εγώ που έχω ένα μπάρμπα για μέσο να καταφέρω επιτέλους να μπω κι εγώ στο δημόσιο και να σωθώ.

ΔΥ: Δεν είναι πελατειακή η σχέση της συντεχνίας μου με την κάθε εξουσία, απλά είναι δίκαια τα αιτήματά μας για πρόωρη συνταξιοδότηση στα 56.

ΕΕ. Είναι πελατειακή η σχέση της συντεχνίας της δημόσιας υπαλλήλου συζύγου μου αλλά αυτό μου αρέσει γιατί θα βγει όπου νάναι στη σύνταξη να με τρέφει κι εμένα που δεν έχω καμιά ελπίδα.

ΔΥ: Είναι δίκαιο το δικαίωμά μου να γυρνάω σπίτι στις τρεις γιατί έτσι φροντίζω τα καμάρια μου και αναπτύσσω μια σωστή οικογένεια με ποιοτικό χρόνο και ανθρώπινες σχέσεις.

ΕΕ. Είναι δίκαιο το δικαίωμα της συζύγου μου και της αδελφής μου να γυρνούν σπίτι στις τρεις γιατί όλο το πρωί που έτσι κι αλλιώς κάθομαι έχω πήξει να νταντεύω τα μωρά και να μαγειρεύω και να μην έχω άλλη δουλειά να κάνω.

ΔΥ: Οι υπερσυνταγογραφήσεις των ταμείων για τη γιαγιά τον παππού τα καλλυντικά τα pampers κ.α. δεν κατέστρεψαν μεταξύ άλλων τα ταμεία αλλά τα κατέστρεψαν οι επιχειρηματίες που οφείλουν και δεν πληρώνουν.

ΕΕ: Οι υπερσυνταγογραφήσεις των ταμείων για τη γιαγιά,  τον παππού, τα καλυντικά, τα pampers κ.α. δεν κατέστρεψαν μεταξύ άλλων τα ταμεία αντιθέτως λυτρώνουν εμένα που χρωστάω εισφορές 10 ετών στον Ο.Α.Ε.Ε και έτσι μπορώ να καλύπτομαι από το ταμείο δημοσίων.

ΔΥ: Δεν υπάρχει ελπίδα γι αυτό τον τόπο, θα αναγκαστώ να ζήσω με σύνταξη 300 ευρώ.

ΕΕ. Δεν υπάρχει ελπίδα γι αυτό τον τόπο, θα αναγκαστώ να ζήσω με τη σύνταξη 300 ευρώ της συζύγου γι αυτό να είμαι καλός μαζί της μη με χωρίσει για να ξεκοκκαλίσει μόνη της τη σύνταξη.!

Προηγούμενο άρθροΟ σπορέας, η σπορά και τα γεννήματα
Επόμενο άρθροΓραμματική: Φημί(Κλίση, σύνταξη, ομόρριζα)
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.