Το Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες στο εξωτερικό». Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων, για τις δυνατότητες που έχουν και τη διαδικασία αναζήτησης Μεταπτυχιακών σπουδών και υποτροφιών σε χώρες του εξωτερικού.    

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 9:30-14:00, στο αμφιθέατρο ΙΙ του ΚΕΔΕΑ  (3ης Σεπτεμβρίου, κόκκινο κτίριο).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τις ευκαιρίες μεταπτυχιακών και υποτροφιών στο εξωτερικό εκπρόσωποι του:

–    Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (Ολλανδία),
–    Ίδρυμα Fulbright (ΗΠΑ)
–    Γαλλικού Ινστιτούτου (Γαλλία),
–    British Council (Μ. Βρετανία),
–    DAAD (Γερμανία),
–    Ιταλικό Ινστιτούτο (Ιταλία)

Επίσης, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Erasmus Mundus από το Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΑΠΘ καθώς και Πρακτικές Οδηγίες για την επιτυχή αναζήτηση υποτροφίας, από το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ..

Μετά από κάθε παρουσίαση θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ., στα τηλέφωνα 2310997350, 2310999320 καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΔ www.dasta.auth.gr.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση στην ιστοσελίδα http://www.dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=614

Δείτε συνημμένο το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή όλων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.