Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, το Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών (ΜΙΠΑ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Μουσεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών: Εγκληματολογικό Μουσείο, Μουσείο ΑνατομίαςΑνθρωπολογικό ΜουσείοΜουσείο Φαρμακολογίας, τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Τα εκθέματα του Μουσείου μέσα από τα μάτια των μαθητών με τίτλο «Στα χνάρια της ιστορίας των ιατρικών επιστημών».

Ο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των εκατόν ογδόντα χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αθηνών (1837-2017).

Ο διαγωνισμός αποτελεί συμμετοχική δράση του ΜΙΠΑ με στόχο την διεύρυνση του νεανικού του κοινού, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καλούμε όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να αποκτήσουν μια μοναδική μουσειακή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες (προκήρυξη, δελτίο συμμετοχής) παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.historymuseum.uoa.gr/ ή επικοινωνήστε με το ΜΙΠΑ στο τηλέφωνο 2103689506 (κα Φαίη Τσίτου) ή ηλεκτρονικά ftsitou[at]uoa[dot]gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.