Βρισκόμαστε στον Οκτώβριο του 2016
Η κυρία Φερνογύρου ανησυχεί για το πόσο θα ελέγχει το φροντιστήριο τον γιο της το Ριρή καθώς και για την ενημέρωση που θα έχει.

-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού για ενημέρωση.
– Καλώς ήλθατε στην «ΓΕΣΤΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ»

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις επισκέφτηκα την «ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» και το «ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» !
-Κυρία Φερνογύρου, η «ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» διαφήμιζε τους κοριούς σε σχολικές τσάντες, όταν εμείς τους βάζαμε GPS και το «ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» φωτογράφιζε τα ραντεβουδάκια των μαθητών, όταν εμείς τους αναρτούσαμε στο “street view” των Google maps !

-Εν πάσει περιπτώσει, εσείς τι κάνετε για να παρακολουθείτε από κοντά την πρόοδο των μαθητών και να δίνετε αναφορά ;
-Να σας πω, εμείς έχουμε καθιερώσει τον ατομικό σύμβουλο προόδου, που δεν είναι άλλο από συγκαλυμμένος πράκτορας των κινήσεων των μαθητών !

-Πως μπορώ να είμαι σίγουρη, ότι όσα μου λέτε είναι αλήθεια ;
-Για να σας αποδείξουμε την αποτελεσματικότητά μας, σας παρακολουθήσαμε από τη στιγμή που κλείσατε ραντεβού για ενημέρωση, και σας έχουμε έτοιμο το βίντεο καταγραφής των δικών σας κινήσεων να το δείτε !

-Δεν είναι απαραίτητο γκουχ – γκουχ – δεν το αφήνουμε καλύτερα ;
-Το βίντεο είναι έτοιμο να δείτε το: Εδώ είναι που βγαίνετε από την «ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» και εδώ είναι που βγαίνετε από το «ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» όμως φαίνεται ότι πήγατε και σε κάποιο γκρουπάδικο που δεν μας είπατε, γιατί να εδώ σας υποδέχεται κάποιος κύριος στην οδό Απωλείας 69 και παραμείνατε φαίνεται για ενημέρωση κάπου δυό ώρες ! Αλήθεια τι σας ενημέρωσε αυτός ο κύριος στο γκρουπάδικο ;

-ΕΕΕ χμμ γκουχ – γκουχ δεν επικροτώ το συγκεκριμένο γκρουπάδικο, γιατί το μόνο στο οποίο κατείχαν το αντικείμενο ήταν η Βιολογία και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ ο γιός μου δεν επιλέγει βιολογία ! Εν πάσει περιπτώσει αν κατάλαβα καλά, παρακολουθείτε και τους γονείς!
-Κυρία Φερνογύρου, αν το σκέπτεστε ακόμη για την εγγραφή του Ριρή, θα ήθελα να κάνω και μια ενημέρωση στο σύζυγο !

Προηγούμενο άρθροΟυδείς μεγαλούργησε με πονηριά… μόνο με ικανότητα και θέληση!
Επόμενο άρθροΚριτήριο αξιολόγησης:Προστατεύοντας την ελπίδα
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.