oles oi ginekes einai monesΒρισκόμαστε σε όλο το διηνεκές της ιστορικής καταγραφής.
Η παρατήρηση επαναλαμβανόμενων φαινομένων στη φύση, γεννά σε ένα επιστήμονα την υποψία ενός νέου νόμου !
Έτσι λοιπόν και εγώ όπως ο Faraday με το νόμο της επαγωγής και ο Lenz με τον αντίστοιχο νόμο, σας παρουσιάζω το νέο θεώρημα των Μαθηματικών
Ο Λ Ε Σ Ο Ι Γ Υ Ν Α Ι Κ Ε Σ Ε Ι Ν Α Ι Μ Ο Ν Ε Σ !!!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

Έστω, ότι έχουμε μία γυναίκα συνειδητή στην επιλογή της να μείνει μόνη. Τότε η εξίσωση είναι μηδενικού βαθμού και συνεπώς ανάγεται σε ταυτότητα της μορφής εγώ=εγώ και δεν επιδέχεται ανδρικές λύσεις !
Έστω, ότι έχουμε μία γυναίκα, η οποία είναι ασυνόδευτη, η οποία επιδέχεται μία λύση πρώτου βαθμού, της μορφής εγώ είμαι εδώ ο ανήρ ο ονομαζόμενος χ μεταβλητός ο οποίος διατίθεμαι να επιλύσω το πρόβλημα της μοναχικότητος. Η λύση αυτή δεν γίνεται δεκτή καθότι ο ανήρ δεν ανήκει στο κατάλληλο πεδίο ορισμού της συνάρτησης και συνεπώς απορρίπτεται ως μη έχων τα εφόδια της περαιτέρω καταστήσεως της συναρτήσεως αύξουσας !
Έστω, ότι έχουμε μία γυναίκα, η οποία είναι συνοδευμένη. Τότε αυτή εξ΄ορισμού είναι απογοητευμένη από τη λύση που της δόθηκε, οπότε επιζητεί άλλη λύση δεύτερου βαθμού, μη τολμώντας όμως να θυσιάσει τη λύση του πρώτου βαθμού που ήδη έχει καθότι θα την εξέθετε σε τρομερή ανασφάλεια !
Η λύση δεύτερου βαθμού που της δίνεται παράγει δύο άλλες λύσεις εφόσον η διακρίνουσα είναι θετική και έτσι πλέον εμφανίζεται και δεύτερη πραγματική λύση !
Όμως η πολλαπλότης αυτή δημιουργεί εντυπώσεις υπερτροφικού εγωισμού, οπότε και πόλι ισχύει το αίσθημα της μοναχικότητος, οπότε και πάλι η γυναίκα είναι μόνη !!
Έστω, ότι έχουμε μία γυναίκα η οποία έχει σύζυγο και εραστή, και η οποία κατα συνέπεια, είναι θελκτική και συσπειρωτική εις το όμματα των επιθυμούντων.
Παραηρώντας καθημερινώς το πλήθος των καμακατζήδων, της δημιουργείται ψευδώς η εντύπωσις ότι οι ήδη υπάρχοντες σύζυγος και εραστής είναι ολίγοι και συνεπώς αναζητεί λύσεις τρίτου βαθμού, δηλαδή και πάλι είναι μόνη !!!
Με τη μέθοδο της μαθηματικής επαγωγής πλέον αποδεικνύεται, ότι το θεώρημα ισχύει για οποιοδήποτε πλήθος ανδρών από 0 έως άπειρο, άρα βεβαιωνόμαστε πλέον ότι
Ο Λ Ε Σ Ο Ι Γ Υ Ν Α Ι Κ Ε Σ Ε Ι Ν Α Ι Μ Ο Ν Ε Σ !
Βεβαίως, μελετήσαμε τις λύσεις στο σύνολο των πραγματικών αριθμών. Ενδιαφέρον θα παρουσίαζε η διερεύνηση λύσεων στο σύνολο των χρηματοοικονομικών αριθμών όπου πιθανότατα να ανευρίσκαμε απειρία λύσεων οι οποίες καθιστούν τις γυναικείες συναρτήσεις πλήρεις και συντροφευμένες !

Προηγούμενο άρθροΠροσωρινοί πίνακες αναπληρωτών μειονοτικού προγράμματος
Επόμενο άρθροΝέα Elearning Προγράμματα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.