diepistimoniko kentro ipirou-trivizasΜία ξεχωριστή και πολύ σπουδαία εκδήλωση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου διεξήχθη το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, με την παρουσία του αγαπημένου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ευγένιου Τριβιζά.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς τίμησε με την παρουσία του το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, αλλά και ολόκληρη την πόλη των Ιωαννίνων, η οποία ανταποκρίθηκε με τον πιο θερμό τρόπο στην εκδήλωση με την παρουσία μικρών και μεγάλων θαυμαστών του. Αξίζει να σημειωθεί πως με την ευγενική πρωτοβουλία του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών οι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν από κοντά τον πασίγνωστο συγγραφέα να αφηγείται με το δικό του μοναδικό τρόπο ένα παραμύθι του, επικοινωνώντας κατά τη διάρκειά του με τα παιδιά.

Τον Ευγένιο Τριβιζά καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του ο διευθυντής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου κ. Ελευθέριος Μέλιος, ο οποίος εξήρε το έργο, το ήθος και την παγκόσμια διαδρομή του μεγάλου συγγραφέα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και για πολλές ώρες ο Ευγένιος Τριβιζάς δέχτηκε μικρούς και μεγάλους και υπέγραψε όλα τα βιβλία που οι ακροατές του έφερναν, ζωγραφίζοντας και συνομιλώντας με τα παιδιά με υπομονή και πολύ αγάπη.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ψυχαγωγία του ευρύτερου κοινού σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί. Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και έχει έδρα τα Ιωάννινα.

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κερκύρας 5 – Τ.Κ.: 453 32 – Ιωάννινα

Τηλέφωνα: 2651067320 & 6986180630

emaildiepistimoniko.kentro@gmail.com

 facebook.com/Diepistimoniko.gr

www.diepistimoniko.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.