Διακίνηση βαθμών και αποκομμάτων ΓΕΛ – έλεγχος και ανάρτηση στα Λύκεια – βαθμοί επαναληπτικών εξετάσεων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, δηλαδή πριν την Παρασκευή στις 12:00, ώστε να ανακοινωθούν από την Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι και αμέσως μόλις κάθε Λύκειο παραλαμβάνει και ελέγχει τα πακέτα του.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 7 και 8 του άρθρου 1 του ΠΔ 21/2011 (ΦΕΚ 72 Α΄) και με το άρθρο 9 της Φ. 251/37802/Α5 (ΦΕΚ 698Β΄/2016) Υ.Α., ο Διευθυντής κάθε Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛΒ), και με μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων και των αποκομμάτων πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Μετά από αυτά γίνεται η ανάρτηση των βαθμών στις σχολικές μονάδες των εκτυπωμένων καταστάσεων που παραλήφθηκαν από τα Β.Κ.

Υπενθυμίζεται ότι οι γραπτοί βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων του νέου συστήματος δεν συνδέονται με την απόλυση των μαθητών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.