ekpaΣας ανακοινώνουμε την διαμόρφωση νέας ομάδας για το Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: *«Διαταραχές Άγχους στα παιδιά και εφήβους», το οποίο διοργανώνεται από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την περίοδο Σεπτέμβριος 2016 – Μάιος 2017.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση επαγγελματιών υγείας καθώς και εκπαιδευτικών στο χώρο της ειδικής αγωγής όσον αφορά τη κατάλληλη ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παθολογικού άγχους παιδιών και εφήβων στο χώρο εργασίας τους, στην εκμάθηση σύγχρονων & εμπειρικά τεκμηριωμένων θεραπευτικών προσεγγίσεων, καθώς και την ενημέρωσή τους σχετικά με τα τρέχοντα κλινικά και ερευνητικά δεδομένα που αφορούν το πεδίο των Αγχωδών Διαταραχών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους παιδοψυχίατρους και ψυχίατρους, παιδίατρους, ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνιολόγους, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, τελειόφοιτους φοιτητές επιστημών υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λοιπούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο σχετικό αντικείμενο. Επίσης, οι τελειόφοιτοι φοιτητές των αντιστοίχων σχολών.

Επιστημονικός Υπεύθυνος:

Γερ. Κολαΐτης, Αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Επισκέπτης Aναπλ. Kαθηγητής, Erasmus MC-Sophia, Rotterdam, NL

*Συντονιστής Εκπαίδευσης:*
Ι. Σύρος, Παιδοψυχίατρος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΠΑ.

*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:*
Τηλ.: 2132013225 (ώρες επικοινωνίας: καθημ. 12.00 – 14.00)*.

email: aghodeisdiatarahes.uoa[at]gmail[dot]com

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Εκ της γραμματείας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.