ekpaΟι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές/τριες του ΠΜΣ Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) και οι Υποψήφιοι/ες Διδάκτορες του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας Μεταπτυχιακών Φοιτητών/τριών και Υποψηφίων Διδακτόρων (21 – 23 Οκτωβρίου 2016) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θεματικές ενότητες:

Στις θεματικές περιοχές του συνεδρίου εμπίπτουν όλες οι περιοχές της Φιλοσοφίας, της Ιστορίας της Φιλοσοφίας και της Φιλοσοφίας της Επιστήμης και των επιμέρους Επιστημών. Ενδεικτικά: Μεταφυσική, Γνωσιολογία, Ηθική, Αισθητική, Πολιτική Φιλοσοφία, Φιλοσοφία Γλώσσας, Φιλοσοφία του Νου, Μεταφιλοσοφία, Γενική Φιλοσοφία Επιστήμης, Φιλοσοφία Φυσικής, Φιλοσοφία Μαθηματικών, Φιλοσοφία Λογικής, Φιλοσοφία Γνωσιακής Επιστήμης, Φιλοσοφία Βιολογίας, κ.ο.κ.

Στοιχεία ανακοίνωσης:
Το συνέδριο, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες, θα είναι ανοικτό σε όλους τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Φοιτήτριες και Υποψήφιους και Υποψήφιες Διδάκτορες της Πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας. Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική. Ο μέγιστος χρόνος που θα διατεθεί για την παρουσίαση των εργασιών είναι 30 λεπτά (συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης). Ο προτεινόμενος χρόνος για παρουσίαση είναι 20 λεπτά και 10 λεπτά για συζήτηση. Ωστόσο, ο κάθε ομιλητής μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο του, όπως θέλει.

Προθεσμία υποβολής:
15 Ιουλίου 2016. Αποστολή ως συνημμένο σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση:

gradphilconf2016[at]gmail[dot]com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.