uoi-therino panepistimioΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα του 2ου Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ: Από την Αρχαιοελληνική Γραμματεία έως Σήμερα». Το πρόγραμμα οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελλάδος. Συνδιοργανωτές είναι το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης. Το πρόγραμμα της Άνδρου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου και έχει τη συμπαράσταση του Φιλοπρόοδου Ομίλου «Το Γαύριο».

Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων συνεχίζονται. Πληροφορίες: κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη προγράμματος, Επίκ. Καθηγήτρια Π.Τ.Ν. [email protected] και στην ιστοσελίδα http://summerschool.ac.uoi.gr/

Αφίσες και Πρόγραμμα 2ου Θερινού Πανεπιστημίου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.