pinelaΤο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με το Δ. Ηρακλείου και το Φεστιβάλ: Ηράκλειο, Καλοκαίρι 2016 διοργανώνει την «1η έκθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας μαθητών Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου με τίτλο: Iουλίου Έκφρασις 2016. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 5 Ιουλίου 2015 – επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ – έως και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, στη στοά του Κηποθεάτρου Μ. Χατζιδάκις (είσοδος οδός Πλαστήρα).

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν σχολεία με επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, σχεδίου, σκίτσου, φωτογραφίας, κόμικς, κολάζ, μικτής τεχνικής που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2015-2016 ή σε άλλες σχολικές δράσεις.

Σκοπός των διοργανωτών είναι η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των δευτεροβάθμιων σχολείων, ως εκ τούτου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν μέχρι τρία έργα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/J4mQ55, καθώς και να αποστείλουν φωτογραφίες των επιλεγμένων έργων στο e-mail: [email protected] έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη ΣΔ, Αγγελική Ζαχαράτου, στα τηλ. 2810-333778 & 6971899843 και στην Ευαγγελία Τσάκου στο τηλ. 2810-333768 (Δευτ., Τετ., Παρ.)

Παρακαλούνται οι κκ. Διευθυντές για την άμεση ενημέρωση των εκπαιδευτικών.

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων                        Ο Διευθυντής Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου

  Ζαχαράτου Αγγελική                                                      Γιγουρτάκης Νικόλαος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.