ekpaΗ Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ «Εκπαιδευτική Πολιτική & ∆ιοίκηση της Εκπαίδευσης» αποφάσισε οµόφωνα να παρατείνει τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το ΠΜΣ του νέου ακαδηµαϊκού έτους 2016-2017 έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016. Πιο συγκεκριµένα, τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται από ∆ευτέρα έως Πέµπτη από τις 10.30πµ έως και 13.30µµ και κάθε Παρασκευή από τις 15.00µµ έως και 19.00µµ. στη Γραµµατεία του ΠΜΣ (κυψ. 506, 5ος ορ.). Ο ∆ιευθυντής του Προγράµµατος Γεώργιος Παπακωνσταντίνου Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικής.

Το Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) του Πανεπιστημίου Αθηνών, καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας. στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με γνωστικό αντικείμενο «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» (ΦΕΚ 951, τ. Β ́, 27/5/2015).
Η χρονική διάρκεια του κύκλου σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών είναι 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα, ακολουθούμενα από μια μεταπτυχιακή εργασία, η οποία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του επόμενου εξαμήνου (4ου).

 Ο ∆ιευθυντής του Προγράµµατος

Γεώργιος Παπακωνσταντίνου Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικής

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.