enosifisikonΔιατυπώνονται ο σκοπός, οι επιμέρους στόχοι και η μεθοδολογία της εργασίας που ακολουθήθηκε. Ακολουθήστε το υπόδειγμα αυτού του κειμένου για να διαμορφώσετε τους τίτλους, τα ονόματα συγγραφέων, τις ενότητες, τις εικόνες, τη βιβλιογραφία κ.α. Για να δείτε τη μορφοποίηση απλά τοποθετείστε τον κέρσορα πάνω σε κάθε λέξη. Τα αρχεία να είναι της μορφής .doc ή .docx. Γραμματοσειρά παντού είναι η Times New Roman. Το μέγεθος της γραμματοσειράς του κυρίως κειμένου είναι 12 στιγμές. Επιλέξτε για το κυρίως κείμενο πλήρη στοίχιση.
Η εισήγηση θα πρέπει να είναι γύρω στις 2000 λέξεις, εάν πρόκειται για ατομική και 2500 λέξεις, εάν πρόκειται για 2 άτομα (δεν συμπεριλαμβάνονται τίτλος, περίληψη, βιβλιογραφία).
Βέβαια μπορεί να υπάρχει και μία μικρή απόκλιση ως προς τον αριθμό των λέξεων.
Το διάστιχο να είναι 1,5.
ΕΝΟΤΗΤΑ Α (π.χ. Θεωρητικό μέρος)
Η μορφή της σελίδας είναι Α4, ενώ τα περιθώρια παντού (πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά) 2,5 εκ.
ΕΝΟΤΗΤΑ Β (π.χ. αποτελέσματα)
Ανάμεσα στις παραγράφους να μεσολαβεί ένα μονό διάστιχο κενό. Στο κείμενο να υπάρχουν οι βιβλιογραφικές αναφορές (Halliday, Resnick & Walker, 2012)
ΕΝΟΤΗΤΑ Γ (π.χ. συμπεράσματα)
Όλες οι εικόνες και οι πίνακες, να έχουν λεζάντα όπως στο υπόδειγμα, να είναι αριθμημένες και να αναφέρονται στο κείμενο.
Εικόνα 1: Οι εικόνες κεντραρισμένες, μέγεθος χαρακτήρων 11, γραμματοσειρά Times New Roman, πλάγια
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Halliday, D., Resnick, R. & Walker, J. (2012). Φυσική Μηχανική, Κυματική, Θερμοδυναμική. Επιμέλεια Παπανικόλας Κ.Ν., Gutenberg. ISBN: 978-960-01-1493-5.
Kortemeyer, G. (2007). The challenge of teaching introductory physics to premedical students. Physics Teacher, 45, 552-7.
Woolnough, B. (1994). Effective Science Teaching. Milton Keynes, Open University Press.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εισήγησή σας πρέπει να είναι και σε μορφή power point προκειμένου να την παρουσιάσετε στο Συνέδριο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.