colorful_linguisticsΗ διευθύντρια του Εργαστηρίου Νεοελληνικών Διαλέκτων του Πανεπιστημίου Πατρών καθ. Αγγελική Ράλλη ανακοινώνει την έκδοση των πρακτικών του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου Νεοελληνικών Διαλέκτων και Γλωσσολογικής Θεωρίας.

Η έκδοση είναι διαθέσιμη στον εξής σύνδεσμο: http://mgdlt.lis.upatras.gr/

Η έκδοση είναι ανοιχτής πρόσβασης και δεν χρειάζεται εγγραφή στην πλατφόρμα για την πρόσβαση στα άρθρα.

Με την παρούσα έκδοση, εγκαινιάζεται η δημιουργία της πλατφόρμας η οποία θα φιλοξενεί την έκδοση των πρακτικών του συνεδρίου Modern Greek Dialects and Linguistic Theory. Η πλατφόρμα περιέχει ήδη όλους τους τόμους των προηγούμενων συναντήσεων από το 2000 και εξής που δεν υπόκεινται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει μία σταθερή βάση για την έκδοση των πρακτικών του συγκεκριμένου συνεδρίου.

Η παρούσα πλατφόρμα συμπληρώνει την πλατφόρμα του περιοδικού Patras Working Papers in Linguistics (http://electra.lis.upatras.gr/index.php/pwpl), και την πλατφόρμα που φιλοξενεί τα πρακτικά του Διεθνούς Συνεδρίου Μεσογειακής Μορφολογίας (Mediterranean Morphology Meeting) (http://electra.lis.upatras.gr/index.php/mmm), τα οποία αποτελούν περιοδικές εκδόσεις του Εργαστηρίου Νεοελληνικών Διαλέκτων.

Στηρίζοντας την πολιτική ανοιχτής πρόσβασης στις ακαδημαϊκές πηγές, οι πλατφόρμες δίνουν πρόσβαση στο ερευνητικό κοινό και σε κάθε ενδιαφερόμενο στα ερευνητικά αποτελέσματα του Εργαστηρίου Νεοελληνικών Διαλέκτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.