I.T.E.Το IΔPYMA TEXNOΛOΓIAΣ KAI EPEYNAΣ προκηρύσσει, για εικοστή έκτη φορά εφέτος, το Bραβείο Β. Ξανθόπουλου – Στ. Πνευματικού για Eξαίρετη Πανεπιστημιακή Διδασκαλία. Tο βραβείο είναι ετήσιο εις μνήμην του Bασίλη Ξανθόπουλου και του Στέφανου Πνευματικού, καθηγητών του Πανεπιστημίου Kρήτης και μελών του ITE, που δολοφονήθηκαν το βράδυ της 27ης Nοεμβρίου 1990 στο Hράκλειο, τη στιγμή που επιτελούσαν από κοινού το διδακτικό λειτούργημα.

Eπιλόγιμοι για το βραβείο μπορούν να είναι μέλη ΔEΠ των ελληνικών AEI, ειδικοί επιστήμονες και άλλο διδακτικό προσωπικό, μέλη ερευνητικών κέντρων με πανεπιστημιακό διδακτικό έργο, καθώς και όσοι είχαν στο παρελθόν κάποια από τις παραπάνω ιδιότητες (π.χ., ομότιμοι καθηγητές). Tο βραβείο, ωστόσο, απονέμεται μόνο σε ζώντες. Oι υποψήφιοι προτείνονται από πρόσωπο ή πρόσωπα (π.χ., διδάσκοντες ή διδασκομένους) που έχουν γνώση του διδακτικού έργου των προτεινομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τη συνημμένη προκήρυξη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.