RTEmagicC_Behrakis1Ο Γιάννης Μπεχράκης, ένας από τους κορυφαίους φωτορεπόρτερ στον κόσμο,  μέλος του πρακτορείου REUTERS και βραβευμένος με το φετινό βραβείο Pulitzer για τη φωτογραφική κάλυψη της προσφυγικής κρίσης, έρχεται την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, ώρα 16.30 στην AULA της Φιλοσοφικής Σχολής, ως προσκεκλημένος του Τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ στο πλαίσιο του μαθήματος «Λαογραφία και Ιστορία των Παραμυθιών». Θα παρουσιάσει φωτογραφίες του, θα αφηγηθεί τις εμπειρίες του από τις αποστολές του στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη του πλανήτη και θα συζητήσει με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για το προσφυγικό ζήτημα και για άλλα ζητήματα σχετικά με τη σύγχρονη παγκόσμια ανθρωπιστική κρίση.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Καθηγήτρια κ. Ελένη Καραμαλέγκου και η Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας Καθηγήτρια κ. Ερασμία Σταυροπούλου.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στους φοιτητές – μέλη της οργανωτικής επιτροπής: Κωνσταντίνα Κουτσονικολή (τηλ. 6985801092), Στέλιο Πλάκα (τηλ. 6981393623), Βιβή Χαλμούκου (τηλ. 6972355057).

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.