panepistimio kritisΑναλυτικές Πληροφορίες: www.edivea.org

 

  1. Γενική Περιγραφή: Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το «2ο Θερινό Σχολείο» με θέμα: «Τ.Π.Ε και Δημιουργικότητα στο Σύγχρονο Σχολείο».

Το 2ο Θερινό σχολείο θα φιλοξενηθεί από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως  την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο όμορφο νησί της Κρήτης, και συγκεκριμένα, στην Κίσαμο Χανίων, ιδανικό τόπο διακοπών με κοντινούς προορισμούς, όπως ο Μπάλος, η Γραμβούσα, τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι. Παράλληλα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε την ευρύτερη περιοχή της Κισάμου μέσα από τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τον πολιτισμό, τις γεύσεις, τα ήθη και τα έθιμά της στο πέρασμα των χρόνων.

  1. Σκοπός: Σκοπός του «2ου Θερινού Σχολείου» είναι η ανάδειξη της συνεργατικής δημιουργικότητας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, ως ένα από τα πλέον σημαντικά εργαλεία που έχει ο σκεπτόμενος εκπαιδευτικός – πολίτης, προκειμένου να ανταποκριθεί με κριτικό τρόπο στις απαιτήσεις των καιρών μας.
  2. Σε ποιους απευθύνεται: Στο «2ο Θερινό Σχολείο» μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και απόφοιτοι – τελειόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ.
  3. Κόστος Συμμετοχής: Το συνολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ, τα οποία καλύπτουν την παρακολούθηση όλων των βιωματικών εργαστηρίων, και την συμμετοχή στο σύνολο των προσκεκλημένων ομιλιών.
  4. Βεβαίωση παρακολούθησης «2ου Θερινού Σχολείου»: Η βεβαίωση παρακολούθησης εκδίδεται και χορηγείται από το Εργαστήριο Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  5. Δημοσίευση εργασιών επιμορφούμενων: Το σύνολο των εργασιών των συμμετεχόντων θα συμπεριληφθούν σε ψηφιακή συλλογή με ISBN του Εργαστηρίου Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε.

 

Υποβολή Αιτήσεων

Υποβολή αιτήσεων μέχρι Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αποστολής της αίτησης και την οικονομική τακτοποίηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.