star trek-fernogurouΒρισκόμαστε στο 2018
Κυριαρχεί ένας ανελέητος ανταγωνισμός μεταξύ των φροντιστηρίων, τα οποία για να επιβιώσουν επιστρατεύουν ολοένα και νέες παροχές. Η νέα ανταγωνιστική υπηρεσία είναι η μεταφορά των μαθητών από και προς το φροντιστήριο. 

-Καλημέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού ενημέρωσης σχετικά με τις νέες υπηρεσίες σας.
-Καλωσήλθατε στο «STAR TREK ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ»

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από το «DRONE KAI ΠΑΣ ΨΗΛΑ» καθώς επίσης και από το «ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΓΗ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΑ» στο οποίο μάλιστα περέμεινε ο Ριρής για δοκιμαστικό μάθημα στο τέλος του οποίου θα επιστρέψει σπίτι με ρομποτικό τετρακόπτερο !
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, θα εμπιστευθείτε το Ριρή στα Drones του «DRONE KAI ΠΑΣ ΨΗΛΑ» όταν πέρυσι τα software των drones τα χάκεψαν κακόβουλοι ανταγωνιστές και μετέφεραν ένα βράδυ σωρηδόν τους μαθητές στις ταράτσες των κακόφημων «STUDIO» και στις εισόδους των στριπτιζάδικων της Συγγρού !

-Με ανησυχήσατε με τις αποκαλύψεις περί ελαττωματικών drones καθότι ο Ριρής μου είναι προγραμματισμένος να γυρίσει σε λίγο σπίτι με το τετρακόπτερο.
-Δεν θέλω να σας ανησυχήσω, αλλά τα τετρακόπτερα του «ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΓΗ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΑ» με το ζόρι στέκονται στον αέρα, καθότι ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου μπατίρησε και αντί για κηροζίνη τα εφοδιάζει με μεταχειρισμένο τηγανόλαδο ! Σαν να μην έφτανε αυτό, λέγεται ότι και τα τετρακόπτερα τα χάκεψαν και παραδίδουν μαθητές στη σάλα του «ΓΥΜΝΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ» και τους παρκάρουν μάλιστα δίπλα στη μπάρα !

-Πρέπει να βιαστώ τότε πριν απογειωθεί ο Ριρής. Πείτε μου στα γρήγορα σας παρακαλώ τι περισσότερο προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας.
-Να σας πω ! Εμείς για πρώτη φορά εφαρμόζουμε την κβαντική τηλεμεταφορά των μαθητών. Δεν έχει ο μαθητής παρά να ανοίξει την κατάλληλη ώρα το GPS του κινητού του και τα μηχανήματά μας τον εντοπίζουν και τον φέρνουν στο φροντιστήριο υλοποιώντας τον κβαντικά σε αυτό τον ακτινομεταφορέα.

-Θα ήθελα παρακαλώ να δοκιμάσω τον κβαντικό ακτινομεταφορέα που διαθέτετε, αλλά ταυτόχρονα ανησυχώ για το Ριρή.
-Κανένα πρόβλημα κυρία Φερνογύρου, στείλτε sms στο Ριρή να ανοίξει το GPS του, ανεβείτε στον ακτινομεταφορέα και σε δευτερόλεπτα θα σας μεταφέρω δίπλα στο Ριρή.

Περνούν 30 δευτερόλεπτα. Η κυρία Φερνογύρου έχει τηλεμεταφερθεί δίπλα στο Ριρή.

-Ριρή που βρίσκομαι, τι είναι αυτή η όρθια μπάρα και τα ροζ φώτα; Γιατί οι κύριοι αυτοί μου βάζουν πενηντάρικα στο ντεκολτέ μου;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.