PagkSinFilosofiasΜε αφορμή τη συμπλήρωση των 2.400 χρόνων από τη γέννηση του Αριστοτέλους διοργανώνεται στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας με Θέμα:

H φιλοσοφία του Αριστοτέλους

Ο Αριστοτέλης σπούδασε, δίδαξε και πέρασε το πλέον γόνιμο μέρος της ζωής του στην Αθήνα, την Πόλη της φιλοσοφίας. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Διεθνή Εταιρεία Ελληνικής Φιλοσοφίας, την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία και την Φιλοσοφική Εταιρεία Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και άλλους φορείς και με Οργανωτική Επιτροπή από Καθηγητές των Ελληνικών ΑΕΙ.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και έχει την πλήρη υποστήριξη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Φιλοσοφίας (International Federation of Philosophical Societies-FISP).

Τα μέλη ΔΕΠ και οι φοιτητές της Φιλοσοφικής κτλ μπορούν να παίρνουν πληροφορίες  και να εξυπηρετούνται από το Γραφείο  στη Σχολή (5ος όροφος, κυψ. 501-2 και 509).

Για να δηλώσετε συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: www.iagp.gr

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου
Καθηγ. Κωνσταντίνος Βουδούρης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.