Σ.Μ.Ε.Δ.: Νέα ημερομηνία για το σεμινάριο του Νίκου Κάτρη

Το σεμινάριο του Νίκου Κάτρη με τίτλο SDL Trados Studio 2015 για αρχάριους, που δεν στάθηκε εφικτό να πραγματοποιηθεί χτες Κυριακή 20 Μαρτίου λόγω αξεπέραστων τεχνικών δυσκολιών (για τις οποίες η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον Σύλλογο), θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος (6 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου).
Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Νίκο Κάτρη για τις προσπάθειές του να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που προέκυψαν χτες Κυριακή 20/3, καθώς και για την προθυμία του να ξανακάνει την εισήγησή του σε άλλη ημερομηνία.
Μια ειλικρινή συγγνώμη, τέλος, σε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν το παρών χτες Κυριακή 20/3 στα γραφεία του Συλλόγου. Ευελπιστούμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και το Σάββατο 2/4, αλλά και στα υπόλοιπα σεμινάρια, για τα οποία δεσμευόμαστε να μην αντιμετωπίσουν στο μέλλον προβλήματα σαν αυτά που παρουσιάστηκαν χτες.
Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών

Μαυρικίου 8 & Μαυρομιχάλη
Αθήνα

Τ.Θ. 21028
Αθήνα 11410

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6464256 – 6988 679769 [νέο]
Ηλ. Ταχυδρομείο: syl.smed@gmail.com
Website: http://www.smed.gr/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.