zorroH κυρία Φερνογύρου ανησυχεί γιατί στο φροντιστήριο που πήγαινε ο γιος της ο Ριρής, τον απείλησαν ! Ψάχνει λοιπόν να βρει το κατάλληλο φροντιστήριο που θα είναι ασφαλής ο Ριρής.

-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού για ενημέρωση.
-Καλώς ήλθατε στο «ΖORRO εκδικητή του bullying».

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από το «ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ» καθώς και από «ΟΙ ΜΑΓΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ» για τα προγράμματά τους ενάντια στο φροντιστηριακό εκφοβισμό !
-Μα τι λέτε κυρία Φερνογύρου, το «ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ» δεχόταν μαθητές με πιστοποιητικό υγείας από ψυχίατρο, όταν εμείς τους υποβάλαμε πριν την εγγραφή στο καψόνι της ντουλάπας juke-box για να δούμε αν αντέχουν, ενώ το «ΟΙ ΜΑΓΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ» προσέφερε δωρεάν πανοπλίες, όταν εμείς δίναμε δωρεάν αναισθητικά καπνογόνα άμυνας !

-Μα τι είναι αυτό το καψόνι της ντουλάπας juke-box ;
-Η έμπνευση του καψονιού αυτού κυρία Φερνογύρου ανάγεται στο λαμπρό Ελληνικό στρατό. Συγκεκριμένα βάζαμε τον υπό δοκιμή μαθητή σε μία ντουλάπα και από τη σχισμή του πετάγαμε τάληρα απαιτώντας να παίξει το τραγούδι που θέλαμε. Δεκτοί γινόντουσαν μόνο όσοι άντεχαν στη δοκιμασία. Η μέθοδος όμως αυτή κρίθηκε αντιπαιδαγωγική, καθότι η ντουλάπα δεν είχε επαρκή εξαερισμό !

-Τέλος πάντων πείτε μου τι παραπάνω προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας.
-Να σας πω, έχουμε πλέον τις πιο σύγχρονες μεθόδους προστασίας των μαθητών κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από το φροντιστήριο. Συγκροτήσαμε σώμα ασφάλειας που αποτελείται από καθηγητές άνεργους οι οποίοι συνοδεύουν τους μαθητές ντυμένοι Zorro για να μην αναγνωρίζονται από τα κλιμάκια του ΟΑΕΔ και χάσουν το επίδομα ανεργίας !

-Το σχέδιο δράσης σας μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, όμως οφείλω να σας πω ότι ο Ριρής μου είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και δεν αντέχει τους προπηλακισμούς και τις προσβολές.
-Μα τι του είπαν κυρία Φερνογύρου και τον προσέβαλαν;

-Του είπαν Ρε Φερνόγυρε, που αλλάζεις φροντιστήριο όπως η μάνα σου αλλάζει γκόμενους!!
-ΕΕΕΕ αυτό πάει πολύ ε όχι και να τον κατηγορήσουν ότι αλλάζει φροντιστήριο!!!

Προηγούμενο άρθροΤα προγράμματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2016
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις 33 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.