ΛΥΣΙΑΣΤα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν τον 20ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό μέσω Internet«ΛΥΣΙΑΣ», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (από Δ΄ Δημοτικού μέχρι και Γ΄ Γενικού Λυκείου).

Σκοπός του διαγωνισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, είναι να προάγει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μαθητών, την παιδαγωγική και διδακτική προσέγγιση της γνώσης, την κριτική σκέψη και την εξοικείωση των μαθητών με τα εξ αποστάσεως εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας.

Μέσα από τον πρωτοποριακό και διασκεδαστικό δικτυακό τόπο του ΛΥΣΙΑ και με το σύνθημα “Ψάχνω – Βρίσκω – Απαντώ”, οι μαθητές συνδυάζουν τη γνώση με τη διασκέδαση μέσα από ευρύ φάσμα ερωτήσεων, από τη σχολική ύλη μέχρι και την καθημερινή ζωή των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής – συμμετοχής, το χρόνο και τους κανόνες διεξαγωγής, καθώς και τα βραβεία-δώρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο: http://www.lysiasedu.org/ ή να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-6186000 (κα Μαρία  Αλβέρτη, εσ. 0523)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.