20160309-upografi-sunergasias2Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εγκαινιάζει μια νέα εποχή εξωστρέφειας. Μέρος της στρατηγικής του είναι η σύναψη συνεργασιών με ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια, με σκοπό την ενίσχυση της υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακής διδασκαλίας και μάθησης, καθώς και την προαγωγή του κοινωνικού και ερευνητικού έργου των Πανεπιστημίων.

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π. Καθ. Βασίλης Καρδάσης και οι Πρυτάνεις, Καθ. Αντώνης Τουρλιδάκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθ. Γιώργος Πετράκος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Καθ. Βενετσάνα Κυριαζοπούλου του Πανεπιστημίου Πατρών,  υπέγραψαν τρία Σύμφωνα Συνεργασίας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα υλοποίησης νέων, Κοινών Προγραμμάτων Σπουδών με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, βελτίωσης της ερευνητικής συνεργασίας και αξιοποίησης του επιστημονικού έργου προς άμεσο όφελος της κοινωνίας, σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.