ypdvmth_main_foto_2015Με το αρ. πρωτ. 38882/Α2/04-03-2016 (ΑΔΑ:75ΤΦ4653ΠΣ-Φ7Α) έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων χορηγούνται οδηγίες για την καταγραφή δεδομένων των κτηριακών υποδομών των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την επικράτεια. Οι επιπρόσθετες πληροφορίες αφορούν στη χρονολόγηση των υπαρχόντων κτισμάτων και στην αποτύπωση των διαπιστωμένων οικοδομικών προβλημάτων τους.

Η συλλογή στοιχείων αποσκοπεί στη διαμόρφωση στοιχειώδους εικόνας για την κατάσταση διατήρησης των υφιστάμενων διδακτηρίων και την εν συνεχεία αξιολόγηση των αιτημάτων που αφορούν στη σχολική στέγη στο πλαίσιο των νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων της περιόδου 2014-2020.

Προς διευκόλυνση του έργου της καταγραφής συμπληρώθηκαν νέα πεδία στην καρτέλα «Κτιριακή Υποδομή» του ΠΣ myschool, τα οποία καλούνται να ενημερώσουν οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Η οδηγία σε μορφή pdf

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.