13-02-16_ritmiseisΤην Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 12.00 θα συνεδρίασει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να διατυπώσει τη γνώμη της για τα προτεινόμενα από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων πρόσωπα για τις θέσεις των Προέδρων και Αναπληρωτών Προέδρων των Συμβουλίων Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται στο εβδομαδιαίο δελτίο της Βουλής τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

α) Διατύπωση γνώμης, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 5 και 49 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 2α του άρθρου 21 του ν. 4327/2015 (Α΄50), για το διορισμό μετά από ακρόαση του προτεινομένου από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νικόλαο Φίλη, στη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Φραγκίσκου – Αδέλκη Καλαβάση.
β) Διατύπωση γνώμης, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 5 και 49 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 2α του άρθρου 21 του ν. 4327/2015 (Α΄50), για το διορισμό μετά από ακρόαση της προτεινομένης από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νικόλαο Φίλη, στη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρίας Μαρίας – Ζωής Φουντοπούλου.
γ) Διατύπωση γνώμης, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 5 και 49 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 2α του άρθρου 21 του ν. 4327/2015 (Α΄50), για το διορισμό μετά από ακρόαση της προτεινομένης από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νικόλαο Φίλη, στη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων προσχολικής αγωγής, δημοτικής εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε., κυρίας Σοφίας Αυγητίδου.

δ) Διατύπωση γνώμης, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 5 και 49 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 2α του άρθρου 21 του ν. 4327/2015 (Α΄50), για το διορισμό μετά από ακρόαση της προτεινομένης από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νικόλαο Φίλη, στη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων προσχολικής αγωγής, δημοτικής εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε., κυρίας Λέλας Γώγου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.