panep. ioniouΤο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας (Σχολή Επιστήμης της Πληροφορίας & Πληροφορικής) και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου (Σχολή Μουσικής & Οπτικοακουστικών Τεχνών), καθώς και η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , πρόκειται να πραγματοποιήσουν εξ αποστάσεως σεμινάριο με τίτλο

«Δεξιότητες Πληροφοριακού Γραμματισμού για Επιστημονική Επικοινωνία».

To εξ αποστάσεως σεμινάριο έχει ως αντικείμενο την προβολή και παρουσίαση παραδοσιακών, υβριδικών, online, web και e-sources, υπηρεσιών, πηγών, εργαλείων αναζήτησης, ανάκτησης και οργάνωσης επιστημονικής και καλλιτεχνικής πληροφορίας, καθώς και την προβολή και παρουσίαση web ηλεκτρονικών εργαλείων οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφίας.

Με την παρούσα πρόσκληση, καλούνται οι φοιτητές οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν το εξ αποστάσεως σεμινάριο, να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω διεύθυνση:
http://195.130.127.9:8088/portal/index.php?option=com_rsform&formId=7

Σημαντικές ημερομηνίες:

2 Μαρτίου 2016: Λήξη Α΄ φάσης προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής
11 Μαρτίου 2016: Λήξη Β΄ φάσης προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του συνολικού αριθμού αιτήσεων συμμετοχής,θα προβούμε στη Β’ φάση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή /και σε επόμενη.

    Πλήρες κείμενο δελτίου τύπου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.