10506956_10208785113444919_5198862309789180659_oΒρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2016.
Η ανεργία έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και οι έντρομοι γονείς των μαθητών αναζητούν λύσεις για το μέλλον των μαθητών. Η κυρία Φερνογύρου φέρνει γύρω τα φροντιστήρια που παρέχουν πρόσθετες υπηρεσίες συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού.

-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού ενημέρωσης για τα προγράμματα συμβουλευτικής που παρέχετε.
-Καλωσορίσατε στη «Φωτιά στα μπατζάκια μας».

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από το «Βιογραφικό της επιτυχίας» καθώς και από το «Σηκώνομαι από τον καναπέ» για τα προγράμματα συμβουλευτικής που παρέχουν για το γιό μου το Ριρή.
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, το «Βιογραφικό της επιτυχίας» έβαζε τους μαθητές να απαγγέλουν το «Ξημερώνει αυγή δροσάτη μες το πρώτο της πουλί – λες και κράζει τον εργάτη στη φιλόπονη ζωή», όταν εμείς ήδη κάναμε μάθημα σε αίθουσες με διακόσμηση φάμπρικας ενώ το «Σηκώνομαι από τον καναπέ» χτυπούσε εγερτήριο κουδούνι στα σπίτια των μαθητών, όταν εμείς τους υποβάλαμε στο τεστ « Διαλέγω εγώ και όχι το κόμμα »

-Τέλος πάντων, τι παραπάνω προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας;
-Να σας πω! Εμείς οργανώνουμε τις ημερίδες «Τρέχω και δεν φτάνω» στο τοπικό γήπεδο του Πανανεργιακού. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερίδων οι μαθητές μας τρέχουν στα κουλουάρ αγώνες μετ΄εμποδίων και πάνω στα εμπόδια γράφουμε «αραλίκι» «εκτός τόπου» «αιθεροβαμμωνισμός» «κομματισμός» «ψηλομυτισμός» και όποιοι καταφέρουν να τα υπερπηδήσουν, συμπληρώνουν το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «Επιλέγω αυτό που τραβάει η ψυχή μου»
-Θα ήθελα να δοκιμάσω το τεστ σας για να δω αν είναι εύστοχες οι διαδικασίες σας.
-Πολύ ευχαρίστως, απαντήστε παρακαλώ στις ερωτήσεις του υπολογιστή!

Περνάει μισή ώρα.
-Τελείωσα, ελέγξτε παρακαλώ τα αποτελέσματα του τεστ.
-Κυρία Φερνογύρου, το τεστ βγάζει αποτέλεσμα, ότι έχετε κλίσεις επιχειρηματικές και καλλιτεχνικές συνάμα!

-Πολύ ενδιαφέρον, συνεχίστε παρακαλώ.
-Βγάζει ακόμη, ότι έχετε την κλίση να γνωρίζετε πολλούς ανθρώπους στη δουλειά σας!

-Συμφωνώ, συνεχίστε παρακαλώ.
-Βγάζει ακόμη, ότι σας αρέσει να αποκομίζετε ευχαρίστηση και οικονομική ωφέλεια ταυτόχρονα!

-Δεν καταλαβαίνω, αλλά συνεχίστε!
-Κυρία Φερνογύρου, το τεστ βγάζει, ότι έχετε ιδιαίτερο ταλέντο αν η επίπλωση του χώρου που εργάζεστε έχει οριζόντιες μαλακές επιφάνειες!

-Τα τεστ σας κάνουν περίεργες περιγραφές!
-Κυρία Φερνογύρου, εδώ γράφει πολλά, ότι για επαγελματική επιτυχία, θα πρέπει να είστε υπομονετική, υπάκουη και εξυπηρετική!

-Κύριε διευθυντά της «Φωτιάς στα μπατζάκια μας», βρήκα τι εννοεί το τεστ! Πάντα ήθελα να γίνω νοσηλεύτρια, αλλά δεν με άφησε ο μπαμπάς και η μαμά !

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.