university makedoniasTην εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα συνδιοργανώσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος, μεθαύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στις 6 το απόγευμα.

Η συνδιοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συνεργασιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με φορείς και θεσμούς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Στόχος αυτών των πρωτοβουλιών παραμένει η ανάπτυξη της εξωστρέφειας του Ιδρύματος και η διεύρυνση της διασύνδεσής του με την κοινωνία.

Στο ίδιο πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεση του Ιδρύματος να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο, έτσι ώστε, μέσω της ανάπτυξης κοινών δράσεων να ωφεληθούν όχι μόνον οι δύο πλευρές, αλλά και η κοινωνία της πόλης γενικότερα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.