ekpaΟ Δήμος Δελφών στo πλαίσιo της συνεργασίας του με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου και το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) μαζί με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας διοργανώνουν τριήμερο παιδαγωγικό – επιστημονικό συνέδριο με τίτλο: “Ο Αλέξανδρος Δελμούζος και το σχολείο της εποχής μας: Εκσυγχρονισμός του Εκπαιδευτικού Έργου – Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας(Κορδώνη 1, Πλατεία Ησαΐα, Άμφισσα).

Στις 13 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00 π.μ-13.00 μ.μ και στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν «Σεμιναριακά μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας» από την Πρόεδρο του Τμήματος ΦΠΨ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδαγωγικής κα Φουντοπούλου Μαρία Ζωή και «Σεμιναριακά μαθήματα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας» από τον Επίκουρο Καθηγητή Παιδαγωγικής κο Μιχάλη Αθανάσιο. Τα συγκεκριμένα μαθήματα θα απευθύνονται σε φιλολόγους (ΠΕ02) και θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας.

Αιτήσεις συμμετοχής για το συνέδριο και τα σεμινάρια είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών. Θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και μπορούν να αποσταλούν στο ακόλουθο e-mail: [email protected].

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.