roboticsΘΕΜΑ: ” 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για την αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. – Έναρξη εγγραφών – Προθεσμίες εργασιών – Εκπαιδευτική Ρομποτική”

Στη Θεσσαλονίκη, στις 8 & 9 Απριλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. στη διδακτική πράξη».

Το Συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, νέους επιστήμονες, ερευνητές, φοιτητές και στελέχη της εκπαίδευσης, που ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν κεντρικές ομιλίες, workshops (εργαστήρια), προφορικές ανακοινώσεις, παρουσιάσεις αφίσας και στρογγυλά τραπέζια σχετικά με τη θεματολογία του Συνεδρίου, που θα πλαισιώνονται από παράλληλες συνεδρίες ειδικοτήτων.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει την εκπαιδευτική κοινότητα για παρακάτω:

*       Οι εγγραφές συνέδρων ξεκινούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016.
*       Υποβολή εργασιών μέχρι τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 (δόθηκε παράταση).
*       Υποβολή εργασιών εκπαιδευτικής ρομποτικής μέχρι τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 (Περισσότερες πληροφορίεςhttp://4syn-thess2016.ekped.gr/ekpedeftiki-rompotiki/ )

Δικτυακός τόπος του Συνεδρίου:    <http://4syn-thess2016.ekped.gr> http://4syn-thess2016.ekped.gr (για κάθε πληροφορία και επικοινωνία) και στο facebook: https <https://www.facebook.com/tpe2016> ://www.facebook.com/tpe2016

Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής

Μιλτιάδης Δοδοντσής

Πρόεδρος της Ένωσης
«Μιχάλης Δερτούζος»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.