Untitled1ΘΕΜΑ: «Συνάντηση γνωριμίας του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης με τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης Κρήτης»

Σήμερα αναλαμβάνουν υπηρεσία οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης, που επελέγησαν μέσα από τη νέα αξιοκρατική διαδικασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στην οποία συνυπολογίστηκαν τα τυπικά προσόντα, η ψηφοφορία και η συνέντευξη των υποψηφίων.

Στην Κρήτη επελέγησαν ως Διευθυντές Εκπαίδευσης οι κάτωθι:

Ονοματεπώνυμο: Κλάδος: Διεύθυνση τοποθέτησης:
Αποστολάκης Δημήτριος ΠΕ70 Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου
Γιγουρτάκης Νικόλαος ΠΕ02 Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου
Κοντογιάννης Ευστάθιος ΠΕ70 Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου
Ταξάκης Ανδρέας ΠΕ03 Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου
Μηλιαράκης Εμμανουήλ ΠΕ70 Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων
Ζερβάκης Στυλιανός ΠΕ18.02

 

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων
Μπαρμπεράκης Εμμανουήλ ΠΕ70 Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
Αϊβαλιώτης Βασίλειος ΠΕ04.01 Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης συγχαίρει τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης Κρήτης και ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στη διεκπεραίωση της διαδικασίας επιλογής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Γεώργιος Τερζάκης συνάντησε τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, στα Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (Κνωσού 6). Η συνάντηση έγινε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 μέσα σε κλίμα φιλικό και συναδελφικό. Εκφράστηκε από όλους το αίσθημα ευθύνης εν όψει του δύσκολου ρόλου που αναλαμβάνουν αλλά ταυτόχρονα η πίστη στο ύψιστο έργο της Παιδείας και η ανάγκη για αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Περιφερειακός Διευθυντής και το προσωπικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης παρουσία των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξαν ευχές για υγεία και καλή δύναμη.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.