12194921_10208048732475855_3788689099835472158_oΟ Μπίλυ ήτανε χοντρός με αραιά μαλλιά στη γκλάβα του, ενώ πάνω απ΄το ζωνάρι του ξεχείλιζε η κοιλιά του σαν τα pancakes πούψηνε στη general μασίνα η μάνα του. Καμιά γκόμενα σόλο το Tenesse δεν τονε γουστάριζε, γιατί έτσι ατσούμπαλος με την πλατυποδία πουχε κάνει τις μπότες σα παντόφλες σκούπιζε όλο το χώμα της Arizona.

Σεργιάναγε και στα saloon μη ξεπέσει καμιά χαμούρα απ το Centucky, απαυτές που ψαχνανε τα βράδυα για κανα κορόιδο με dodge φορτηγάκι και το κάνανε στη καρότσα. – Τίποτα – καμιά δεν τούριχνε βλέφαρο.

Του τη βαράει το βράδυ του Halloween και αδειάζει δυο Burbon μαζί με δυο χούφτες φυστίκια peanuts και σκουπίζοντας μισό μίλι μέχρι το σπίτι, μπαίνει μέσα και φτύνει τον καθρέφτη ! Και τότενες τι βλέπει ?
Η κοιλιά είχε ρουφηχτεί, τα μαλλιά είχαν πυκνώσει και το πόδια είχαν ισιώσει !

Θυμήθηκε και το super Goofy πούτρωγε peanuts και πέταγε ! Ανοίγει τα ντουλάπια, βρίσκει μια σακκούλα, τραβάει μια χούφτα ακόμα και νοιώθει να πετάει !
Πετάει στο Arcansas και τη στήνει έξω από τη miss Halloween convention που ποζάρανε οι πιο γκόμενες του Halloween ! Τόνε τραβάνε για πόζα μαζί τους, τονε βάζουνε πάνω σένα κρεββάτι, κι αρχίζουν να τονε πασπατεύουνε !
Η μια καλύτερη απ την άλλη – κι όσες δε γούσταρε τις έσμπρωχνε μακρυά !
Είχε κρατήσει και peanuts στις τσέπες που τρωγε κάθε τόσο μη φύγει η επίδραση και ξεχειλίσουν πάλι οι μπάκες και πέσουνε πάλι τα μαλλιά !

Περνούσε η ώρα και τονε χάιδευαν τρεις κουκλάρες και του κάνανε κι άλλα, οπότενες βάζει χέρι στη τσέπη να πάρει δύναμη απ τα φυστίκια. Όμως, πουθενά, ούτε τσόφλι ! Αρχίζει τότε να τρέμει και να μεταμορφώνεται !
Τρομάξανε κι οι γκόμενες με την ασχήμια και λακίσανε !
Θυμήθηκε τότε το super Goofy πούπεφτε κάτω σαν τέλειωναν τα φυστίκια.
Και πέφτει κάτω.

Και σκάει κάτω απ τον καναπέ πούχε απλωθεί και ξυπνάει απ τόνειρο !
Τρέχει στο ντουλάπι της κουζίνας, τραβάει έξω τη σακκούλα με τα peanuts και τα καταβροχθίζει όλα, περιμένοντας τη νέα μεταμόρφωση !

Προηγούμενο άρθροΓράφω για να γράφω!
Επόμενο άρθρο“Σκληρά” κομματική και η επιλογή των Διευθυντών Εκπαίδευσης
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.