Teenage girl doing homework
Teenage girl doing homework
Teenage girl doing homework

Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων δημιουργικής γραφής, ανοίγει και πάλι την αγκαλιά της στους μικρούς της φίλους, δημιουργώντας ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό προγράμματα για παιδιά κάθε ηλικίας.

Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και περιλαμβάνει 7 δημιουργικές δίωρες συναντήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να  βελτιώσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες, να εξοικειωθούν  με τις διαδικασίες της ανάγνωσης και της γραφής, καθώς και να ξεκλειδώσουν την καλλιτεχνική τους έκφραση.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι  συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εξοικείωση με τις βασικές αρχές οργάνωσης του γραπτού λόγου, η οποία θα τους επιτρέπει να αποτυπώνουν με ευκολία και αμεσότητα τις σκέψεις και τα όνειρά τους στο χαρτί, δημιουργώντας το δικό τους πρωτότυπο κείμενο!

Τα μαθήματα θα διεξάγονται ημέρα Κυριακή, 12:00 – 14:00 στα γραφεία της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, Τσιμισκή 128 [2ος όροφος].

Ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας παραμύθι!

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2392 500380, κιν. 6976590067

Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική, αξέχαστη και  δημιουργική εμπειρία.

Έναρξη: Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κόστος Συμμετοχής: 50 ευρώ ανά άτομο (για όλο τον κύκλο μαθημάτων)

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 elve1980.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.