25-01-16_orario“Το  Υπουργείο Παιδείας έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στελέχωση των σχολείων με προσωπικό παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις σοβαρές οικονομικές και άλλες δυσκολίες. Με την υπ’ αρ. 205946/Δ1/ 15-12-2015 εγκύκλιο, επιχειρήσαμε να οργανωθεί  η ορθολογική αξιοποίηση τυχόν πλεονασμάτων με τη μη ανάθεση ενισχυτικής διδασκαλίας και διοικητικού έργου σε εκπαιδευτικούς με πλεόνασμα διδακτικών ωρών χωρίς σχετικό έλεγχο νομιμότητας των σχετικών με τo θέμα πράξεων ανάθεσης”.

Τα πιο πάνω αναφέρονται σε έγγραφο που υπογράφει ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης  το οποίο συνεχίζει με τα εξής:

Στοχεύοντας στη δίκαιη, σωστή και αποτελεσματική κατανομή του προσωπικού και στην αξιοποίηση διδακτικών ωρών σε σχολεία που έχουν ανάγκη, σας ενημερώνουμε ότι οι σχετικές παραλείψεις αποτελούν σοβαρά παραπτώματα και κακή διοικητική πρακτική.

Παρακαλούμε, τους Διευθυντές Εκπαίδευσης ΠΕ & ΔΕ να ενημερώσουν σχετικά τις κατά τόπους ΠΔΕ έως 29-1-2016 εγγράφως και στη συνέχεια να ενημερωθεί το γραφείο υπουργού από τις ΠΔΕ συγκεντρωτικά έως 5-2-2016 στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Το έγγραφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.